25.03.2007 Vandretur på Djursland
Sidst jeg snørrede vandrestøvlerne og gik afsted sammen med Kent og Lise var målet "Den grønne dal" på Thule. Alle vel hjemme i Danmark igen havde vi fundet sammen på en herlig forårsdag på Djurslands nordside.
Lise og Kent har siden deres hjemkomst fra Thule haft flere ture "ud i det blå" og jeg har været så heldig at blive inviteret med i dette fine selskab.
Kent kom fra Silkeborg til Århus med toget og jeg samlede ham op på banegården. På køreturen til Stokkebro på Djursland fik vi opdateret på hvad vi hver især havde lavet det sidste stykke tid. I Stokkebro fandt vi uden de store problemer Lise og en parkeringsplads.
I flot solskin travede vi afsted. Da vi nåede kysten fulgte vi denne mod mod sydøst og gik skiftevis på stranden og på klinterne. Efter nogle timer fandt vi et herligt sted bag et lavt stendige hvor der var læ og solskin. Her nød vi vores medbragte frokost. Vi fortsatte langs kysten yderligere nogle kilometer inden vi skar ind i landet for at komme tilbage til Stokkebro gennem Nederskov.
Ved Sottrup slot der nu fungerer som kloster fandt vi en solbeskinnet plet i slotshaven hvor vi kunne nyde eftermiddagskaffe og kage. Det endte med at vi lå i græsset i flere timer og lod snakken gå.
Til sidsts måtte vi dog rejse os - Kent skulle nå et tog tilbage til Silkeborg så vi måtte tilbage til bilerne. Efter et farvel og på gensyn til Lise kørte Kent og jeg mod Århus. Vi havde måske forregnet os lidt med tiden, og var ikke så heldige med lysreguleringerne på ind af Grenåvej, så afgangstidspunktet for Kents tog nærmede sig faretruende. De sidste par lyskryds blev taget for gult og hjulene på Sirreraen hvinede i svinget da jeg drejede fra Jægergårdsgade ind på Bruuns Bro - Kent sprang ud af bilen og løb ned af trapperne - han nåede heldigvis sit tog. Men hans halstørklæde nåede ikke med så det måtte eftersendes :-)
Jeg glæder mig allerede til næste tur - det bliver dog først engang i juni når Lise er tilbage fra hendes tur gennem Asien.

              

<Tilbage