30.06.2007 Sommer whiskymøde i Hadsund
Lise havde inviteret til whiskymøde i hendes sommerhus i Hadsund. Jeg ankom først på eftermiddagen og hjalp Lise og Niels med forberedelserne.
Jeg var indstillet på at skulle hjælpe til når jeg kom tidligt, men jeg havde regnet med at skulle lave mad eller dække bord - ikke skifte sikringer og rense afløb! Nåh men det afløb gav jo et godt grin og en historie vi nok skal hive frem til kommende whiskymøder - ik' Lise?

Helge, Gurli og Kim ankom til kaffetid. Kate ankom kort efter kaffen - så var vi fuldtallige. Alle hjalp til med madlavningen - så meget som muligt blev tilberedt på bål og grill.
Forretten grillspyd med kæmperejer og majs lavet på bål blev nydt omkring det flotte bålsted. Til hovedretten var vi på plads omkring bordet - der blev spist og spist så der var en god bund til whiskyen.

Myggene tvang os indendørs efter maden og whiskyen kom på bordet. Smagning, hyggesnak og snacks fik aftenen til at flyve afsted og som det er hændt til mange et whiskymøde sad Helge og jeg tilbage som de sidste. Efter en slut smagning kaldte vi det for en aften og gik til ro.

Lise diskede op med en fantastisk morgenmad - æg, bacon og ost fik hvad der måtte være af tømmermænd til at forsvinde. Efter maden nød vi en dejlig tur langs stranden inden det var tid til at starte fordmobilen op og køre mod Århus.

Endnu et herligt whiskyarrangement - jeg ser allerede frem til næste gang. Tak til Lise (og Niels) for et godt arrangement.

             

<Tilbage