17.08.2008 Nye mål
En udmelding forpligter - så er der ingen vej tilbage. Det er ikke nogen hemmelighed at min knæskade ødelagde en masse planer for hvordan jeg havde planlagt min 2008 skulle være forløbet, men det har så åbnet andre muligheder. Knæet nærmer sig 100% styrke igen og det er tid til at sætte nogen mål det skal testes. Som det vil kunne ses af min kalender på forsiden har jeg sat 3 markante "tests" ind i programmet.

30. november - 8 mdr. og 2 dage efter min efter min korsbåndsoperation planlægger jeg at gennemføre Firenze marathon. der er 25 års jubilæum for marathon i Firenze, så jeg ser frem til en stor fest, og håber på at kunne løbe over målstregen med den personlige sejr at have overvundet min knæskade og erklre mig selv "rask" ! (fysisk :-)

6. januar tager jeg sammen med min gode ven Lars afsted til Argentina - målet er Sydamerikas højeste punkt på bjerget Aconcagua (6962 moh). Det bliver uden tvivl den hidtil hårdeste bjerg-udfordring jeg har stillet mig selv - og jeg glæder mig :-) Efter planen skulle vi gerne stå på toppen torsdag d. 22 januar ved middagstid, lokal tid - dvs. omkring kl. 18 dansk tid, men i den højde er der mange ting der kan ændre på planen. Indenfor den kommende tid regner jeg med at lave en underside specielt for denne tur.

Vasaloppet! - Det piner mig at jeg måtte opgive denne udfordring sidste, så nu er jeg tilmeldt 2009 udgaven.
22. februar skal prøven stå - det bliver helt sikkert ulideligt hårdt, og jeg ved ikke hvordan jeg har det første gang jeg skal køre nedad på de åndsvage brædder, men det skal overvindes! Håber på jeres støtte både fra nær og fjern.

<Tilbage