04.05.2007 Polterabend for Fætter Christian
Eftersom jeg var blevet udpeget til best man/forlover havde jeg også taget opgaven at arrangere polterabend for Christian. Jeg havde allieret mig med Christians gamle ven Rene og havde også kontakt til Heidi der stod for Karinas polterabend.

Heidi havde tidligt fået arrangeret at Christian og Karina skulle besøge hende og Peter i Skive på St. Bededag og tilbringe dagen hos dem mens Oliver blev passet hos Karinas mor. Så det hele var sat op til en happening i Skive. 4 dage før snakker jeg "tilfældigt" med Christian om hans planer for st. bededags weekenden og om fortæller at han skulle have været til Skive men bliver hjemme for at skrive skoleopgave. Så var det tid til at ændre planer. Den nye plan bliver at jeg henter Christian om morgenen under påskud af han skulle hjælpe mig med at flytte nogle ting (dette blot for at sikre mig at han var oppe kl. 8 på en fridag) De jeg henter ham afslører jeg at det i stedet drejer sig om en polterabend og han får pakket insulin, tøj og hvad han ellers får brug for. Camilla og Bregne møder os på gaden - de skulle efter den oprindelige plan være kørt med mig til Skive.

På turen til Skive joker Bregne og jeg meget med alle de muligheder der er for hvad fætter skal udsættes for - til stor morskab for os bliver fætter mere og mere nervøs.
Vi ankommer til Heidi og Peters hus hvor alle gæsterne og Karina allerede er.  Der er morgenmad og en lille skarp til at vågne på. Christian bliver "udklædt" i en liverpool trøje - det er vel noget af det værste man kan gøre ved en glødende Manchester United fan. Efter noget tid kører vi til Skive gokart og paintball center hvor både pigerne og drengene skal have deres første aktivitet.

Vi starter ud med 1½ times adrenalinpumpende paintball. I pausen er der sandwich, øl og vand. Vi fortsætter med skovhuggerland hvor vi i 2 hold kæmper mod hinanden i dicipliner som øksekast og tovtrækning. Efter endnu en pause med sandwich står den på sumobrydning. Iklædt kæmpe gummidragter kæmper vi mod hinanden. Det er enormt hårdt at slæbe rundt på dragterne og hvis man er kommet ned at ligge er det stort set umuligt at komme op igen uden hjælp.
Den næste disciplin er human-bordfodbold - to hold lænket til tværgående stænger på en oppustelig fodboldbane. Enkelt med utrolig skægt. Dette var sidste aktivitet i centret men vi sidder en times tid i solen og nyder de sidste øl inden vi begiver os videre.

Vi mødes med pigerne i Skive bowlingcenter. Her står den på en times bowling og efterfølgende buffet. Herefter er den officielle del af dagen forbi. De fleste vælger dog at tage til Heidi og Peters hus og fortsætte festen. Omkring midnat sætter Camilla, Bregne og Jeg os i bilen og kører hjemover.

Jeg håber fætter og alle deltagerne havde en rigtig god dag.

 

              

<Tilbage