18.03.2008 Update knæ - og alt det andet
Det har været nogle hårde uger jeg er gået igennem. Det har taget noget tid for mig at indfinde mig med konsekvenserne af mit uheld, og jeg har været helt nede og skrabe bunden psykisk, men med god hjælp og støtte fra venner og familie, er det lykkedes mig komme gennem, hvad jeg håber var det værste.

For at kunne koncentrere mig den kommende operation og genoptræning har jeg valgt at reducere mit engagement i de frivillige aktiviteter jeg har været involveret i. Dette betyder at jeg er trådt tilbage som formand for discgolf klubben og trådt ud af DGI's frisbeeudvalg. Samtidig har jeg også trukket mig fra arbejdet med at arrangere sommerens DM-turnering i discgolf. Heldigvis har der været folk der har haft mod på at overtage arbejdet.

Jeg har i dag været til kontrol hos lægen der skal operere mit korsbånd. Han kunne konstatere at efter 4½ uge i Don-Joy skinne er mit ledbånd groet sammen - en proces der anslået burde tage 5-8 uger - så jeg nu kan gå uden skinne. Den 28. står den på operation hvorefter jeg kan påbegynde et ca. 20 ugers intensivt genoptræningsprogram. Det endelige resultat af operationen og registrering af blivende mén vil dog først kunne konstateres ca. et år efter operationen.

Jeg kan forvente 2-4 uger som hjemmegående efter operationen. Jeg har fået det arrangeret således at jeg i den tid kan arbejde hjemmefra i det omfang som jeg kan klare det. I den forbindelse må jeg virkelig takke min arbejdsgiver for at have udvist stor fleksibilitet, forståelse og hjælpsomhed i forbindelse med min skade og de eftervirkninger den har haft.

 

 

<Tilbage