29.03.2008 Vellykket operation
I går formiddag fik jeg foretaget en vellykket korsbåndsrekonstruktion af speciallæge Peter Faunø på Ortopædisk Hospital Århus. Under operationen erstattede Peter mit defekte i venstre knæ korsbånd med muskelsener han havde trukket ud fra lårmusklen. Peter opdagede også nogle mindre miniskskader forrest i knæet som blev repareret med det samme og som ikke burde give problemer fremover.
I den næste uges tid skal knæet primært komme sig ovenpå operationen mens jeg skal lave nogen simple øvelser der primært sikrer at muskler og sener  omkring knæet ikke bliver "stive". Fredag d. 4.4. skal jeg først til kontrol hos Peter hvorefter jeg sammen med hospitalets fysioterapeut skal planlægge den efterfølgende genoptræning.

I betragtning af at jeg var i fuld narkose under indgrebet havde jeg det glimrende resten af dagen. Jeg havde fået lagt en blokade i lyskenen hvilket gjorde jeg ikke kunne støtte på mit ben overhovedet og var helt afhængig af krykker for at kunne komme rundt. Virkningen af blokkaden forsvandt i løbet af natten og her dagen efter kan jeg igen kontrollere og støtte på benet - jeg skal dog benytte krykker det første stykke tid for at aflaste knæet.

I hvert fald de næste 14 dage er jeg hjemmegående, og tager gerne imod sygebesøg for at få lidt indput ude fra den virkelige verden :-)

 

 

<Tilbage